Τηλ. επικοινωνίας: 6940 188 555

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε στη Sphere Web Solutions είναι πλήρως δυναμικές. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος ο πελάτης μπορεί να ανανεώνει και να προσθέτει το περιεχόμενο (κείμενα, νέα, φωτογραφίες κ.τ.λ.), όποια στιγμή το επιθυμεί, ακόμα κι από οποιαδήποτε κινητή του συσκευή. Όλες οι αλλαγές μπορούν να γίνονται μέσω οποιουδήποτε browser και σύνδεση ίντερνετ, επιτρέποντάς σας έτσι να διατηρείτε την ιστοσελίδα σας ενήμερη σε καθημερινή βάση, αποφεύγοντας την καθυστέρηση και ενδεχομένως το κόστος που συνεπάγεται από την ανάθεση των αλλαγών αυτών σε κάποιον άλλο.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που χρησιμοποιούμε το Joomla. Έχουμε επιλέξει το Joomla CMS για την παραγωγή των εταιρικών ιστοσελίδων για τους παρακάτω λόγους:

 1. Δίνει τη δυνατότητα στο διαχειριστή να προσθέτει, να επιμελείται ή να διαγράφει άρθρα και περιεχόμενο του site μέσω του εξελιγμένου διαχειριστικού του.
 2. Παρέχει υψηλή ασφάλεια μέσω των συχνών αναβαθμίσεών του, οι οποίες συντάσσονται και ελέγχονται από εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο.
 3. Παρέχει πολυγλώσσικη υποστήριξη. Μπορούμε (αν διαθέτουμε μεταφράσεις) να παρέχουμε στους χρήστες μας όσες γλώσσες θέλουμε.
 4. Χρησιμοποιούμε χρόνια το Joomla και μπορούμε μέσω αυτού να κατασκευάσουμε ότι site φανταστείτε.

 

Πώς δουλεύουμε

Ακολουθούμε μια συγκεκριμένη διαδικασία διεκπεραίωσης project:

 1. Αρχικά γίνεται μια μελέτη σχετικά με τον ανταγωνισμό, το κοινό στο οποίο θα απευθυνθούμε και τις υπηρεσίες που διαθέτουμε.
 2. Αναζητούμε καινοτομίες προώθησης και προσέγγισης σε όλα τα επίπεδα.
 3. Οριστικοποιούμε τον τρόπο προβολής της επιχείρησης στο διαδίκτυο σε συνεννόηση πάντα με τον εκάστοτε πελάτη.
 4. Ορίζουμε περιεχόμενο πρωτότυπο και ελκυστικό προς τους πελάτες μας και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες SEO οι οποίοι ισχύουν σήμερα.
 5. Μετά αναλαμβάνει ο γραφίστας μας να απεικονίσει όλη τη μελέτη σε μια μακέτα η οποία παραδίδεται στον πελάτη και αφού τροποποιηθεί και αποφασιστεί – ολοκληρωθεί, αποστέλλεται στον προγραμματιστή μας για υλοποίηση.
 6. Αφού τελειώσει η κατασκευή της πρώτης σελίδας θα λάβετε το Link κατασκευής στο οποίο θα μπορείτε πια να παρακολουθείτε την συνέχεια της κατασκευής online.
 7. Μετά την ολοκλήρωση του έργου, ακολουθεί ο έλεγχος καλής λειτουργίας και δοκιμής από τις τρέχουσες εκδόσεις περιηγητών (browsers).
 8. Ύστερα κι από τις τελικές διορθώσεις η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη για το διαδίκτυο. Συνδέουμε το domain όνομα το οποίο έχουμε εξ αρχής επιλέξει και δηλώνουμε το site σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε να μπορεί να μας βρίσκει όποιος ψάχνει εμάς, τις υπηρεσίες μας ή τα προϊόντα μας.

Ζητήστε τώρα προσφορά