Τηλ. επικοινωνίας: 6940 188 555

Με τον όρο SEO (Search Engine Optimization) περιγράφουμε όλες εκείνες τις τεχνικές και προσαρμογές στον κώδικα αλλά και το περιεχόμενο, σύμφωνα κατά βάση με τις υποδείξεις και προτάσεις της Google, έτσι ώστε η ιστοσελίδα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική ως προς τις μηχανές αναζήτησης και κατ’ επέκταση και τους χρήστες.

Σκοπός οποιασδήποτε καμπάνιας marketing στο διαδίκτυο είναι να φέρει κέρδη στην επιχείρησή σας.

Και ο σκοπός του SEO είναι ακριβώς αυτός!

Παράγει δηλαδή εξαιρετικά καλύτερες αποδόσεις, προσελκύοντας χρήστες στον ιστοχώρο σας μέσω των μηχανών αναζήτησης!

 

Το SEO και τα οφέλη του

Το SEO είναι ένα αποτελεσματικό και σημαντικό εργαλείο στρατηγικής internet marketing. Κάνοντας SEO στην ιστοσελίδα σας, ξεκινάτε ένα δρόμο ανοδικής κατάταξή σας στις διασημότερες μηχανές αναζήτησης.
Τα οφέλη είναι πολλά, ωστόσο σας παραθέτουμε μερικά από αυτά:

  • Αύξηση της κίνησης και των επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας από όλους τους συνδέσμους στις μηχανές αναζήτησης που οδηγούν σε αυτή.
  • Αναγνώριση του ονόματος της επιχείρησής σας, καθώς η θέση σας ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης, βελτιώνει το εταιρικό σας κύρος.
  • Μέσω των τεχνικών SEO πετυχαίνουμε καλύτερη εμπειρία του χρήστη στην σελίδα μας, γεγονός που θα τον προτρέψει να την επισκεφτεί ξανά στο μέλλον.
  • Στην περίπτωση που κάνουμε πληρωμένη διαφήμιση στην Google (Adwords), το κόστος του κάθε κλικ θα κοστίζει ακόμα λιγότερο.

 

Στόχευση κοινού με λέξεις-κλειδιά

Οι λέξεις ή φράσεις κλειδιά είναι στην ουσία οι λέξεις με τις οποίες αναζητούμε καθημερινά στο διαδίκτυο, προϊόντα, νέα, πληροφορίες και πολλά άλλα.

Για να έχει ουσία η οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια, θα πρέπει να στοχεύσουμε κυρίως στις λέξεις ή φράσεις με τις οποίες θα θέλαμε να μας βρίσκουν.

Όσο πιο πολύ επικεντρωθούμε σε αυτό, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα που θα δούμε. Θα πρέπει να έχετε λοιπόν κατά νου ότι θα χρειαστούμε από το αρχικό κιόλας στάδιο μια λίστα με τις λέξεις ή φράσεις που πιστεύετε ότι θα σας έψαχναν οι πελάτες ή αναγνώστες που θέλετε να προσελκύσετε.

 

Περιεχόμενο για SEO

Η ιστοσελίδα σας για να έχει μέλλον και σημασία για τις μηχανές αναζήτησης, εκτός από τους κανόνες SEO που πρέπει να ακολουθεί, θα πρέπει να διαθέτει και νέο, συχνό και μοναδικό περιεχόμενο. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε, σύμφωνα πάντα με δικές υποδείξεις, το περιεχόμενο των άρθρων – νέων που θα κοινοποιούνται από την εταιρεία σας στο διαδίκτυο.

Εκτός αυτού, η πλατφόρμα του Joomla διαθέτει ένα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου το οποίο επιτρέπει και σε σας να προσθέτετε ή να αλλάζεται εύκολα κείμενα στη σελίδα σας με χρήση οποιαδήποτε συσκευής (κινητό, tablet, laptop κλπ.)

Ζητήστε τώρα προσφορά